Коржі з бараниною по-аджарськи
випічка, страви з м'яса австрійська кухня, грузинська кухня духовка
5 Квітня, 2019
100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 2 hrs
- Yields: 6 порцій
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 120 г
Вода - 45‑60 мл
Дріжджі сухі - 0,25 ч. ложки
Олія - 0,5 ст. ложки
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Баранина - 150 г фаршу
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Соус сацебелі або ткемалі - 2 ст. ложки
Кінза - 1 пучок
Олія для смаження
Directions
1Просіяти борошно з сіллю. Додати дріжджі. Влити теплу воду. Додати олію. Замісити тісто, покласти в миску, змащену олією. Накрити плівкою та поставити в тепло на 1 годину.
НАЧИНКА:
1Дрібно нарізати цибулю, часник і кінзу, обсмажити в розігрітій сковороді на вершковому маслі, доки цибуля не стане прозорою.
2Додати фарш. Обсмажувати ще 5 хвилин.
3Додати в сковороду соус сацебелі. Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин.
КОРЖІ:
1Розділити тісто на 6 частин. Розкачати у вигляді коржів завтовшки 5 мм.
2Викласти коржі на деко з пергаментом, на центр кожного покласти фарш. Запікати 10 хвилин у духовці при 200°С.
3Дістати, накрити рушником. Трохи остудити.
4При подачі готові коржі можна скласти навпіл.