100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 4 hrs 40 mins
Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Тісто листкове - 250‑500 г
Оселедець - 200 г філе
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Яблука зелені - 1 шт.
Масло вершкове - 30‑50 г
Олія для смаження
Борошно на підпил
Ікра червона - 100 г
Directions
1Довільно нарізати очищені цибулю та моркву, обсмажувати на олії 5 хвилин.
2Очистити яблуко від шкірки та насіння. Подрібнити яблуко й оселедець.
3Змішати смажені овочі, яблуко та рибу з розтопленим вершковим маслом. Подрібнити в однорідну масу за допомогою блендера.
4Розрізати пластини листкового тіста на кілька частин. Посипати поверхню борошном і розкачати тісто в пласт завтовшки 1 мм.
5Випікати в духовці при 200°С 6 хвилин. Остудити.
6Нанести рибно-овочеву масу на тісто тонким рівномірним шаром, залишити 1 корж без начинки, наламати його в крихту. З'єднати шари в торт, посипати крихтою. Залишити в холодильнику на 4 години.
7При подачі нарізати на прямокутники, прикрасити червоною ікрою.