Хачапурі пеновані випічка грузинська кухня духовка 12 Квітня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 5-6 порцій Ingredients Тісто листкове - 500 г ДЛЯ НАЧИНКИ: Яйця - 1 шт. + 1 жовток для змащування тіста Сулугуні - 500 г Масло вершкове - 50 г Борошно для підсипки Directions 1Розкачати листкове тісто на тонкі квадрати. 2НАЧИНКА: Натерти сир на крупній тертці, додати в нього половину вершкового масла та яйце, перемішати. 3Застелити деко пергаментом. Викласти на нього квадрати з тіста. Покласти в центр кожного квадрата начинку. Скріпити кінці тіста у вигляді конверта. 4Розтопити вершкове масло. Змастити ним конверти. 5Випікати хачапурі в духовці, розігрітій до 220°С, 15 хвилин. 00:00