Хачапурі пеновані
Хачапурі пеновані

Хачапурі пеновані

      

12 Квітня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 5-6 порцій

Ingredients

Тісто листкове - 500 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яйця - 1 шт. + 1 жовток для змащування тіста

Сулугуні - 500 г

Масло вершкове - 50 г

Борошно для підсипки

Directions

1Розкачати листкове тісто на тонкі квадрати.

2НАЧИНКА: Натерти сир на крупній тертці, додати в нього половину вершкового масла та яйце, перемішати.

3Застелити деко пергаментом. Викласти на нього квадрати з тіста. Покласти в центр кожного квадрата начинку. Скріпити кінці тіста у вигляді конверта.

4Розтопити вершкове масло. Змастити ним конверти.

5Випікати хачапурі в духовці, розігрітій до 220°С, 15 хвилин.

00:00