Запіканка рибна з картоплею

  ,   

17 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 400 г філе

Олія - 150 г

Картопля - 500 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Томатна паста - 60 г

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Зелень кропу

Зелена цибуля

Сіль

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений

Цукор

Directions

1Картоплю очистити і нарізати скибочками.

2Філе обсмажити в добре розігрітій олії.

3Цибулю нарізати кільцями і обсмажити.

4Форму для запікання змастити маслом, на дно укласти половину картоплі, полити соусом, покласти рибу з цибулею, закрити залишками картоплі, знову полити соусом, посипати сухарями.

5Запікати в добре нагрітій духовці.

6Готову запіканку посипати зеленню петрушки, кропом і зеленою цибулею.

00:00