Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з м’ясом і маринованими ягодами

  

16 Квітня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Яловичина, телятина або нежирна свинина - 400 г

Картопля - 2‑3 шт. великих

Огірки солоні - 2 шт. середніх

Яйця - 2 шт.

Морква - 1 шт. середня

Буряк - 1 шт. дрібний

Сливи або вишні мариновані - кілька штук

Майонез - 1 склянка

Сіль

Directions

1М'ясо відварити, остудити та дрібно нарізати.

2Картоплю, моркву та буряк відварити окремо один від одного, остудити, очистити та нарізати невеликими кубиками.

3З'єднати м'ясо з овочами, посолити та ретельно перемішати.

4ЗАПРАВКА: Подрібнити сливи або вишні, змішати їх з майонезом.

5Вінегрет заправити, викласти в салатник, прикрасити дрібно нарубаними крутими яйцями та зеленню.

00:00