морепродукти
морепродукти

Башточка з ракоподібних Сен-Мало – Tourelle de crustaces Saint-Malo

    

18 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Омар

Вино біле

Гребінці

Устриці

Пряні трави

Раки дрібні

Креветки рожеві великі

Фрикадельки з мерлана у формі маслин

Соус бешамель

Соус американський

Directions

1Зварити омара в білому вині.

2Потім зварити гребінці у відварі з пряними травами та білим вином, до яких, знявши з вогню, приєднати устриць.

3Відірвати голову у омара. Обсушити гребінці й устриці, додати фрикадельки з мерлана (сімейства тріскових) у формі маслин і, накривши, поставити в тепле місце.

4Перемішати соус бешамель з відваром з пряними травами, дати увариться, перемішати з американським соусом, протерти через сито, а потім крізь тканину. Підігріти соус, щоб домогтися правильної консистенції.

5Викласти в соус набір ракоподібних і наповнити ним високий і вузький пиріг з листкового тіста, легкий і хрусткий.

6В основі навколо цієї «башточки» розмістити дрібних варених і закручених спіраллю раків, а на вершині - великих рожевих креветок, попередньо очистивши їхні хвости від шкірки.

Тоні Жиро, шеф-кухар «Кафе де Парі»

00:00