Щука в пивному клярі страви з риби святкове 22 Квітня, 2019 1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24/С Новогоднее застолье Ingredients Щука - 400 г філе Сіль - 0,5 ч. ложки Суміш перців - 1 щіпка Олія Сухарі панірувальні ДЛЯ КЛЯРУ: Олія оливкова - 1 ст. ложка Пиво темне - 0,25 склянки Борошно - 3 ст. ложки Сіль Яйця - 1 білок Directions КЛЯР: 1Змішати оливкову олію з темним пивом і борошном, посолити. Залишити на 30 хвилин, щоб настоявся. 2Потім додати яєчний білок і ретельно збити. ЩУКА: 1Філе щуки подрібнити в блендері, додати сіль і перець і сформувати з фаршу колечка. 2У глибокій сковороді розігріти олію. Рибні колечка вмочити в кляр, потім в панірувальні сухарі й обсмажити в олії на середньому вогні до готовності. 00:00