Картопля з сочевицею (суп-гарнір) перші страви італійська кухня 18 Листопада, 2016 Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии Yields: 4 порції Ingredients Сочевиця - 300 г Картопля - 400 г Часник - 2 зубчики Селера - 60 г Олія оливкова extra virgin - 20 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Підготувати сочевицю. Деякі сорти сочевиці необхідно попередньо замочити в холодній воді на 8-12 годин. 2Почистити і подрібнити часник. 3Нарізати невеликими кубиками селеру. 4Налити у велику каструлю 1 л води, додати селеру та часник, довести суміш до кипіння. 5Висипати в киплячу воду сочевицю, зменшити вогонь і готувати ще 10 хвилин. 6Почистити картоплю, нарізати її середніми кубиками, додати до сочевиці, посолити, 7поперчити і продовжити варити до готовності. 8Розкласти готовий суп-гарнір по тарілках і полити оливковою олією.Страва з регіону Абруццо і Молізе 00:00