Бутерброди зі смаженими яйцями, або яєчня у хлібі
Бутерброди зі смаженими яйцями, або яєчня у хлібі

Бутерброди зі смаженими яйцями

  ,   

23 Квітня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб житній - 4 скибочки

Печериці - 4 шт.

Яйця - 4 шт.

Помідори - 1 шт.

Кріп - 50 г зелені

Олія - 15 мл

Салат зелений - листя

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печериці очистити, вимити, дрібно нарізати. Листя салату вимити, обсушити. Зелень кропу дрібно нарубати. Помідор нарізати дрібними кубиками.

2У скибочках хліба зробити невеликі круглі отвори.

3Хліб викласти на сковороду з розігрітою олією, зверху викласти печериці та помідори, в отвори акуратно випустити яйця, посолити та поперчити. Бутерброди прогрівати на середньому вогні 2 хвилини.

4Потім посипати кропом, накрити кришкою і готувати ще 1 хвилину.

5Бутерброди розкласти по тарілках, вистелених листям салату, і подавати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories120 ккал