гриби та капуста
гриби та капуста

Гриби з капустою (ясай-но фукумені)

  ,   

24 Квітня, 2019

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Гриби сушені - 8 шт.

Капуста - 0,5 качана

ДЛЯ ВІДВАРУ:

Вода, в якій замочувалися гриби - 0,25 склянки

Вино десертне - 2/3 склянки

Соєвий соус - 3,5 ст. ложки

Directions

1Розмочити гриби в теплій воді, нарізати пластинками, а капусту - шматочками.

2У каструлю вилити воду, в якій замочувалися гриби, вино та соєвий соус і дати закипіти на середньому вогні. Покласти гриби та варити 4‑5 хвилин на середньому вогні.

3Додати капусту і варити, доки вона не стане м'якою.

00:00