Вишня, маринована у власному соку консервація 1 Травня, 2019 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи) Ingredients Вишня ДЛЯ ЗАЛИВКИ: Вода - 0,5 л Вишневий сік - 0,5 л Цукор - 700 г Оцет столовий - 0,5 склянки СПЕЦІЇ НА БАНКУ 1 Л: Гвоздика - 5‑8 бутонів Перець духмяний - 7‑10 горошин Кориця - шматочок Directions 1Цукор розчинити у воді при нагріванні, додати вишневий сік, довести до кипіння, додати прянощі та оцет. 2Банки наповнити вишнею, залити гарячим маринадом. 3Стерилізувати в киплячій воді 3‑5 хвилин. 00:00