Лазанья з лаваша з грибами та сиром
Лазанья з лаваша з грибами та сиром

Лазанья з лаваша з грибами та сиром

    

5 Травня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Лаваш - 2 шт. великих тонких

Моцарела - 300 г

Печериці - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Кріп - 2 гілочки

Петрушка - 2 гілочки

Сметана - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження - 2 ст. ложки

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Молоко - 100 мл

Яйця - 3 шт.

Directions

1Дрібно нашаткувати очищену цибулю. Вимити, обсушити та почистити гриби, довільно нарізати. Обсмажувати гриби з цибулею на розігрітій олії до м'якості цибулі близько 10 хвилин.

2Розрізати кожен лаваш на 2 частини.

3СМЕТАННИЙ СОУС: Пропустити очищений часник через прес, дрібно порубати зелень. Змішати сметану, часник і зелень.

4Натерти моцарелу на крупній тертці.

5Вистилати пластом лаваша дно жаростійкої форми, змастити сметанним соусом, посолити та поперчити. Викласти частину грибів з цибулею, посипати половиною моцарели. Аналогічно зібрати далі шари лазаньї без використання сиру.

6Збити яйця з молоком і залити лазанью, рясно посипати тертою моцарелою.

7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин.

00:00