«Гармошки» страви з м'яса дитяче, духовка 6 Травня, 2019 Готовим детям (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Картопля молода - 8 шт., краще середнього розміру Олія - 2 ст. ложки Кріп - 1 пучок зелені Сардельки - 4 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1Картоплини закріпити між двома зубочистками та надрізати упоперек тонкими кружальцями, не прорізаючи до кінця. У розрізи вставити гілочки кропу. 2Викласти на деко, посолити, поперчити, полити олією. Накрити фольгою і запікати в духовці майже до готовності, потім зняти фольгу та зарум'янити. 3Сардельки надрізати так само, як картоплю, і обсмажити на сковороді з олією або запекти в духовці. 4При подачі гарнірувати «гармошки» свіжими овочами й оформити зеленню. 00:00