Варення айвове з гарбузом
Варення айвове з гарбузом

Варення айвове з гарбузом

  ,

7 Травня, 2019

Ingredients

Гарбуз очищений - 1 кг

Айва очищена - 0,5 кг

Цукор - 0,7 кг

Directions

1Попередньо помиті й очищені гарбуз і айву нарізати невеликими шматочками та засипати цукром (досить 0,5 кг, любителям солодкого можна класти трохи більше). Перемішати і залишити до рясного виділення соку.

2Варити на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно 30‑35 хвилин.

3Для тривалого зберігання гарячим закупорити в стерилізовані банки.

4Якщо їсти одразу, можна охолодити та зберігати в холодильнику у відповідній тарі.

00:00