банани, лісові горіхи (фундук) і яблука у шоколадному соусі
банани, лісові горіхи (фундук) і яблука у шоколадному соусі

Фрукти з шоколадним соусом

  

7 Травня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Банани - 2 шт.

Яблука - 2 шт.

Цукор - 4 ст. ложки

Ванільний цукор - 1 пакетик

Вода - 100 мл

Шоколад - 100 г

Молоко - 50 мл

Фундук - 4 ядерця

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Directions

1Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Очищені банани нарізати кружальцями.

2Цукор і ванільний цукор розчинити у воді, довести до кипіння, варити, помішуючи, 5 хвилин.

3У цукровий сироп опустити банани та яблука, прогрівати на слабкому вогні 3 хвилини. Фрукти вийняти з сиропу, остудити.

4Шоколад натерти на дрібній тертці. 3 горіха подрібнити за допомогою кавомолки.

5Молоко довести до кипіння, додати шоколад і горіхи. Кип'ятити, помішуючи, на слабкому вогні 3 хвилини, остудити.

6Банани та яблука викласти в тарілку, полити невеликою кількістю цукрового сиропу та шоколадним соусом, прикрасити залишками фундука.

00:00