коржі з абрикосами
коржі з абрикосами

Коржі з висівками й абрикосами

    

8 Травня, 2019

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно - 1,5 склянки

Висівки - 0,5 склянки

Розпушувач з низьким вмістом натрію - 1 ст. ложка

Цукор - 3 ст. ложки

Масло несолоне - 3 ст. ложки

Абрикоси або родзинки - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Йогурт без добавок - 0,5 склянки

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Вода - 2 ст. ложки

Глазур цукрова - 1,5 склянки

Ваніль - 0,2 ч. ложки або

Лимон - 1 ч. ложка соку

Directions

1Розігріти духовку до 220°C.

2Змішати борошно, висівки, розпушувач для тіста і цукор. Вмішати туди масло за допомогою блендера або пальцями до повного розчинення в сухих інгредієнтах. Додати абрикоси або родзинки та ретельно перемішати до однорідної маси.

3Змішати в мисці яйце, молоко та йогурт, додати борошняну суміш і трошки перемішати, щоб всі компоненти лише зволожилися.

4Викласти тісто на дошку, замісити та розкачати до товщини в 2,5 см. Посипати борошном краї склянки діаметром 5‑8 см і з її допомогою вирізати з тіста коржі, збираючи залишки та розкочуючи їх знов і знов, доки все тісто не буде використано.

5Помістити коржі на деко і випікати 15 хвилин або до золотистого кольору.

6Можна покрити або збризнути коржі глазур'ю, поки вони ще теплі.

7ГЛАЗУР: Вбити воду в цукрову глазур до утворення густої глазурі. Для більш рідкої глазурі додати ще трохи води. Додати ваніль або лимонний сік.

Дієта з клітковиною для здоров'я судин

00:00