Антрекот з грибами та білим вином
Антрекот з грибами та білим вином

Антрекот з грибами та білим вином – Entrecote aux champignons et au vin blanc

  ,   

11 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

М'ясо - антрекот пісний

Масло вершкове

Соус коричневий

Вино біле - 1 чарка

Зелень пряна - 1 пучок

Гриби - кілька штук

Желе м'ясне

Directions

1Пісний антрекот покласти на сковороду з вершковим маслом, приправити й обсмажувати 10 хвилин. Вийняти його з масла.

2Приготувати коричневий соус, влити в нього чарку доброго білого вина, покласти пучок пряної зелені та кілька очищених і нарізаних грибів. Варити 20 хвилин.

3Додати за хвилину перед подачею трохи м'ясного желе.

00:00