100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 20 mins
Yields: 2 порції
Ingredients
Груші - 2 шт.
Волоські горіхи - 40 г
Кедрові горішки - 20 г
Мед - 2 ст. ложки
Яйця - 4 жовтки
Масло вершкове - 60 г
Цукор тростинний - 1 ч. ложка
Кориця мелена
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Цукрова пудра
М'ята
Directions
1Очистити груші від шкірки та насіння. Прогріти духовку до 200°С. Викласти груші на пергаментний папір і змастити 40 г м'якого вершкового масла. Запікати 5 хвилин.
2Обсмажувати кедрові горішки на сухій сковороді до появи горіхового запаху.
3Порубати волоські горіхи ножем.
4Змішати обидва види горіхів з медом і корицею.
5Змішати жовтки з цукром і вершковим маслом.
6Дістати груші з духовки. Помістити в їхні середини суміш горіхів і меду. Залити горіхи яєчною сумішшю і поставити груші в духовку на 5‑7 хвилин.
7Викласти плоди на тарілку, прикрасити листочками м'яти і посипати цукровою пудрою.