2Киплячим сиропом залити вишню та витримати 1‑2 дні.
3Потім відокремити вишню на друшляку.
4У сироп додати 300 г цукру, довести до кипіння, залити ним вишню та знову відставити. Так повторювати ще 5 разів, кожного разу додаючи 300 г цукру. В останній раз вишню залишити в сиропі на 10‑15 днів.
5Після цього вишню разом із сиропом вилити в друшляк і залишити на кілька годин, щоб сироп повніше відокремився.
6Вишню розкласти на ситі та підсушити в духовці при температурі близько 40°C. Щоб підсохлі плоди не злипалися, пересипати їх дрібним цукром.
7Зберігати цукати в посуді, що герметично закривається. Залишки сиропу використовувати для інших видів переробки.