Цукати з вишні
Цукати з вишні

Цукати з вишні

    

12 Травня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Вишня - 1 кг

Цукор - 2,2 кг

Вода - 0,5 л

Directions

1СИРОП: Закип'ятити 400 г цукру та 0,5 л води.

2Киплячим сиропом залити вишню та витримати 1‑2 дні.

3Потім відокремити вишню на друшляку.

4У сироп додати 300 г цукру, довести до кипіння, залити ним вишню та знову відставити. Так повторювати ще 5 разів, кожного разу додаючи 300 г цукру. В останній раз вишню залишити в сиропі на 10‑15 днів.

5Після цього вишню разом із сиропом вилити в друшляк і залишити на кілька годин, щоб сироп повніше відокремився.

6Вишню розкласти на ситі та підсушити в духовці при температурі близько 40°C. Щоб підсохлі плоди не злипалися, пересипати їх дрібним цукром.

7Зберігати цукати в посуді, що герметично закривається. Залишки сиропу використовувати для інших видів переробки.

00:00