Бефстроганов
Бефстроганов

Яловичина у сметані

      

12 Травня, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Яловичина - 1‑1,5 кг

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Пастернак - 1 корінь + зелень

Сметана - 2 склянки

Смалець - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Лавровий лист

Бульйон м'ясний

Картопля смажена

Directions

1Великий шматок яловичини обсмажити на смальці з усіх боків до рум'яного кольору.

2Покласти м'ясо в каструлю, додати нарізані моркву, пастернак, петрушку, цибулю, лавровий лист, перець, сіль. Все залити бульйоном, поставити в духовку і тушкувати під закритою кришкою майже до готовності.

3Потім яловичину залити сметаною і тушкувати ще кілька хвилин.

4Яловичину нарізати шматками, по 2‑3 на порцію.

5Бульйон зі сметаною та корінням, в якому тушкувалось м'ясо, протерти крізь сито та довести до кипіння.

6При подачі в тарілку покласти м'ясо, смажену картоплю, полити сметанною підливою та посипати подрібненою зеленню петрушки.

00:00