Тістечка шоколадні - Gâteau au chocolat
Тістечка шоколадні - Gâteau au chocolat

Тістечка шоколадні – Gâteau au chocolat

      

14 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Мигдаль - 115 г

Масло вершкове - 115 г

Борошно - 3 ложки

Яйця - 4 шт.

Цукор - 225 г

Шоколад - 225 г

Глазур шоколадна

Directions

1Розтопити шоколад у 0,25 склянки води з 115 г цукру та поварити 30 хвилин.

2В іншому келиху змішувати 15 хвилин залишки цукру та жовтки, поступово додаючи в суміш борошно і подрібнений мигдаль. Після цього змішати її зі збитими яєчними білками.

3Коли перша суміш охолоне, додати в неї другу.

4Змастити форму вершковим маслом, вилити в неї всю масу та випікати 45 хвилин у гарячій духовці.

5Покрити шоколадною глазур'ю.

Рецепт Робера Спа

00:00