Салат з куркою та грибами салати Новий рік, святкове 20 Листопада, 2016 365 рецептов праздничных блюд Ingredients Курка - 100 г філе Печериці - 400 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сир - 60 г Сметана - 150 мл Масло вершкове - 1 ст. ложка Олія - 3 ст. ложки Борошно - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Печериці подрібнити, обсмажити на олії. Куряче філе нарізати кубиками, посолити та обсмажити з грибами. 2З'єднати вершкове масло, борошно та сметану, перемішати. Цибулю подрібнити та обсмажити з приготовленою сумішшю. 3Викласти у вогнетривкий посуд готову масу, залити соусом, посипати тертим сиром і запекти в духовці. 00:00