Сирники з курагою і чорносливом
Сирники з курагою і чорносливом

Сирники з курагою і чорносливом

  ,   

21 Травня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Сир (творог) високої жирності - 300 г

Борошно - 2 ст. ложки з гіркою + для обвалки

Чорнослив - 4‑5 шт.

Курага - 4‑5 шт.

Яйця - 2 шт.

Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки

Ванільний цукор - 2 ст. ложки

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Олія для смаження

Мед - 2 ст. ложки

Сметана густа

Directions

1Змішати сир з яйцями, содою, сіллю і цукром. Додати рубані сухофрукти та перемішати. Поступово всипати борошно і добре вимісити тісто. Прибрати в прохолодне місце на 15‑20 хвилин.

2Сформувати сирники, обваляти в борошні.

3Смажити в мультиварці на олії в режимі «Випічка» з двох боків до золотистої скоринки.

4Накрити кришкою та залишити в режимі «Підігрів» на 15 хвилин.

5Холодну сметану змішати з теплим медом і подати як соус до сирників.

00:00