Яблука з апельсином, сливами та мигдаелм
Яблука з апельсином, сливами та мигдаелм

Десерт з яблук – Compote de pommes

    

22 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Яблука

Лимон - цедра

Апельсини свіжі та зацукровані

Ром

Слива

Портвейн

Мигдаль

Directions

1Приготувати компот з яблук, ароматизований невеликою кількістю лимонної цедри та зварений разом із маленькими шматочками зацукрованих апельсинів.

2Подавати яблука на кришталевому блюді, як зазвичай подають торти. Прикрасити їх кружальцями апельсина, очищеного, без кісточок і попередньо протомленого кілька годин в ромі.

3Посередині кожного кружальця апельсина покласти сливу, зварену в портвейні, замінивши в ній кісточку двома смаженими ядерцями мигдалю. Можна ароматизувати за смаком.

4Десерт можна подавати гостям, позбавленим можливості їсти печиво й торти, або тим, хто не любить дуже солодке на десерт.

Рецепт Поля Ребу

00:00