Стегно косулі мариноване
Стегно косулі мариноване

Стегно косулі мариноване – Gigue mariné

    

26 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Косуля - стегно

Сало

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Вино біле

Чебрець подрібнений - приблизно 2 жмені

Цибуля подрібнена - приблизно 2 жмені

Часник подрібнений - приблизно 2 жмені

Цибуля шалот подрібнена - приблизно 2 жмені

Петрушка подрібнена - приблизно 2 жмені

Лавровий лист подрібнений - приблизно 2 жмені

Гвоздика подрібнена - приблизно 2 жмені

Directions

1Зі стегна козулі обережно зняти шкуру та видалити сухожилля. Зрізати жирні частини, нашпигувати салом.

2Потім приготувати маринад з білого вина з подрібненими чебрецем, цибулею, часником, цибулею-шалот, петрушкою, лавровим листом і гвоздикою.

3Покласти ногу в цей маринад і залишити на 3 дні взимку і на 2 - влітку, по кілька разів на день її перевертаючи.

4Перед приготуванням дати стекти маринаду, покласти ногу в котел і налити в нього кілька ложок маринаду, пропущеного крізь сито. Варити на слабкому вогні, в останні 20 хвилин додати вогонь. Все варіння має тривати 2 години. Найголовніше, під час приготування ногу соком не поливати.

Рецепт Робера Спа

00:00