тушковані гриби з яловичиною
тушковані гриби з яловичиною

Яловиче філе з печерицями та абрикосами

  

28 Травня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Яловичина - 500 г філе

Печериці свіжі дрібні - 400 г

Абрикоси консервовані - 250 г

Зелена цибуля - 35‑50 г

Масло топлене - 30 г

Коньяк - 4 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати навскоси до волокон вузькими довгими смужками.

2У зеленої цибулі відрізати білу частину і тонко нарізати її.

3Гриби вимити (можна не очищати) і нарізати тонкими скибочками.

4Нарізану цибулю обсмажити в невеликій кількості олії.

5У решті олії обсмажити яловичину.

6Додати до м'яса печериці, перемішати, знову трохи обсмажити.

7Додати цибулю, потім покласти абрикоси, розрізані на 4 або 8 частин. Посолити та поперчити за смаком, перемішати і, помішуючи, прогрівати 5‑7 хвилин.

8Готове м'ясо викласти на блюдо.

9Коньяк підігріти, підпалити та полити ним яловичину. Коли вогонь згасне, посипати м'ясо дрібно нарізаною зеленою цибулею та подавати.

00:00