Бекас
Бекас

Бекас – La becasse

    

2 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Бекас дуже жирний

Хліб

Гусячий жир

Перець чорний мелений

Сіль

Мускатний горіх

Арманьяк витриманий - 1 велика ложка

Directions

1Бекаса насадити на рожен не надто свіжим, але і не зіпсованим і смажити на рожні над дров'яним вогнем, в піддон покласти шматок підсушеного хліба в 1,5 см завширшки та довжиною на всю птицю. Поки рожен крутиться, птицю поливати гусячим жиром.

2Дичину подавати підрум'яненою. Перед подачею до столу бекаса акуратно випатрати.

3Нутрощі змішати з чотирма спеціями, перцем, сіллю і невеликою кількістю мускатного горіха. Додати арманьяк, поставити в духовку та підігріти.

4Все це подавати разом із порізаним на шматки бекасом.

Рецепт Робера Спа

00:00