1Нагріти оливкову олію на сковорідці на середньо-високій температурі, потім додати дрібно нарізану цибулю і смажити 1 хвилину.
2Додати дрібно нарізаний часник, приправити сіллю та перцем і готувати ще 1 хвилину.
3Додати терту моркву та готувати, перемішуючи, ще 1 хвилину.
4Змішати овочі з коричневим рисом, потім додати листя шпинату та готувати, доки шпинат не зів'яне.
5Додати темний соєвий соус і сік лайма і варити ще 1 хвилину.
6Тим часом в каструлі довести 2 чашки води до кипіння, потім зменшити вогонь. Обережно розбити яйце у воду та варити 2 хвилини або доки жовток не втратить прозорість.
7Покласти сумш коричневого рису у чашу. Шумівкою дістати яйце з каструлі та покласти на рис. Посипати тонко нарізаними зеленою цибулею і червоним перцем чилі та додати дольку лайму (за бажання), щоб вичавити його на страву.