Када
Када

Када

      

7 Червня, 2019

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 3 склянки

Масло вершкове - 200 г

Вода - 1 склянка

Сіль - 0,5 ч. ложки.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Борошно пшеничне - 6 ст. ложок

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 2 склянки

Directions

1Пшеничне борошно просіяти, висипати горбком на дошку, зробити в ньому поглиблення, влити туди воду, всипати сіль і швидко замісити тісто.

2Розкачати тісто шаром товщиною близько 1 см, змастити маслом, скласти вчетверо та винести на холод.

3Через 10 хвилин знову розкачати, скласти вчетверо та знову винести на холод. Повторити цю операцію ще 2‑3 рази (маслом тісто змащується тільки спочатку).

4Готове тісто розділити на 2 рівні частини. Кожну частину розкачати, надавши їй форму кола або квадрата.

5НАЧИНКА: На сковороду всипати борошно, підсмажити його до світло-жовтого кольору, додати масло і ще трохи підсмажити. Зняти з вогню й одразу ж всипати цукор, ретельно розмішати та поставити в холодне місце.

6Покласти на пласт тіста рівним шаром начинку, згорнути рулетом, зверху трохи приплюснути та випекти на деку в духовці.

00:00