Оладки м’ясні гострі

  ,

22 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Фарш м'ясний - 400 г

Картопля - 4-5 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Яйця - 3 шт.

Коріандр мелений - 1 ч. Ложка

Мускатний горіх мелений - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень петрушки

Directions

1Картоплю промити, очистити і відварити до готовності. Приготувати пюре.

2У м'ясний фарш додати дрібно рубані цибулю і часник, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль і яйця. Масу добре перемішати і з'єднати з картопляним пюре.

3Сформувати невеликі оладки і обсмажити їх в розігрітій до 160-180°С олії до готовності.

4Подати з відварним рисом, оформивши зеленню.

00:00