Шашлик з курки
Шашлик з курки

Шашлик з курки

    

10 Червня, 2019

Школа гастронома 2012 №13 (207) Июль - Летние супы

Ingredients

Курка - 4 грудки

Перець болгарський - 2 шт.

Соєвий соус Kikkoman - 3 ст. ложки

Мед рідкий - 1 ч. ложка

Гірчиця діжонська - 1 ч. ложка

Апельсиновий сік - 4 ст. ложки

Directions

1МАРИНАД: Змішати соєвий соус, рідкий мед, діжонську гірчицю і апельсиновий сік.

2Курячі грудки порізати на порційні шматочки та замаринувати на 1 годину.

3Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи зі смужками болгарського перцю.

4Обсмажувати на вугіллі 10‑15 хвилин до появи апетитної хрусткої скоринки.

5Подавати зі свіжими овочами та зеленню.

00:00