Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі
Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

Салат «Колслоу» у в’єтнамському стилі

    

11 Червня, 2019

Школа гастронома 2004 №13 (17) Август

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста китайська - 300 г

Морква - 1 шт.

Цибуля червона - 0,5 шт.

Помідори черрі - 8 шт.

Креветки великі - 12 шт.

Кінза + м'ята + базилік - 1 склянка зелені

Імбир свіжий - шматочок завдовжки 1 см

Горіхи кеш'ю - 0,5 склянки

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Оцет рисовий або білий винний - 100 мл

Цукор коричневий - 1 ст. ложка

Чилі сушений мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль

Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

Directions

1Розігріти в сковороді олію, додати горіхи кеш'ю. Готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, доки горіхи не стануть золотистого кольору. Дістати горіхи шумівкою та викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

2Китайську капусту тонко нарізати. Моркву очистити та нарізати соломкою. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Помідори черрі, видаливши плодоніжки, розрізати на четвертинки. Викласти овочі в миску та перемішати.

Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

3ЗАПРАВКА: У сотейник влити оцет, додати цукор і мелений чилі. Поставити на вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб розчинився весь цукор. Зняти з вогню і дати охолонути до кімнатної температури. Посолити за смаком.

Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

4Креветки відварити, остудити й очистити.

5Зелень вимити, обсушити паперовими серветками і дрібно нашаткувати. Імбир очистити, натерти на крупній тертці. Кеш'ю крупно нарубати ножем.

6Додати в салат горіхи, креветки, імбир і зелень. Полити заправкою.

Салат «Колслоу» у в'єтнамському стилі

00:00

Nutrition Facts

Calories190 ккал
Protein13,1 г
Total Fat9,4 г
Total Carbohydrates13,2 г