Курча по-мисливськи страви з грибів, страви з м'яса, страви з птиці 12 Червня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 8 порцій Ingredients Курчата - 2 тушки Масло топлене - 0,5 склянки Гриби - 400 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Вино сухе біле - 1 склянка Вода - 1 склянка Томат-пюре - 1 ст. ложка Сосиски - 4 шт. Сіль Перець чорний мелений Directions 1Тушки курчат нарізати на порційні шматки, посолити та поперчити. Обсмажити з маслом і покласти на блюдо. 2Цибулю нарізати кубиками, гриби - скибочками. Сосиски очистити від оболонки та нарізати скибочками. 3У тому ж маслі посмажити гриби, цибулю і томат-пюре. 4Влити вино та воду, заправити сіллю, перцем і тушкувати 20 хвилин. 5Покласти в тушковані гриби шматочки курчати і тушкувати на слабкому вогні. 6В кінці додати сосиски. 7Подавати з припущеним рисом. 00:00