Курча по-мисливськи
Курча по-мисливськи

Курча по-мисливськи

  , ,

12 Червня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Курчата - 2 тушки

Масло топлене - 0,5 склянки

Гриби - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вино сухе біле - 1 склянка

Вода - 1 склянка

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Сосиски - 4 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Тушки курчат нарізати на порційні шматки, посолити та поперчити. Обсмажити з маслом і покласти на блюдо.

2Цибулю нарізати кубиками, гриби - скибочками. Сосиски очистити від оболонки та нарізати скибочками.

3У тому ж маслі посмажити гриби, цибулю і томат-пюре.

4Влити вино та воду, заправити сіллю, перцем і тушкувати 20 хвилин.

5Покласти в тушковані гриби шматочки курчати і тушкувати на слабкому вогні.

6В кінці додати сосиски.

7Подавати з припущеним рисом.

00:00