Баклажани в соєвому соусі з імбиром і крохмалем салати корейська кухня швидко 16 Червня, 2019 Корейские салаты (Быстро и очень вкусно) Ingredients Баклажани - 1 кг Соєвий соус - 80 г Крохмаль - 20 г Цибуля - 75 г / 1 шт. Часник - 30 г / 1 головка Імбир мелений - 1 г Олія - 40 г Сіль Directions 1Баклажани очистити від шкірки, нарізати ромбиками завтовшки по 1,5 см. Розжарити олію, обсмажити в ній ромбики та вийняти. 2СОУС: Перемішати в мисці соєвий соус, нашатковану цибулю, імбир і крохмаль, рідко розведений холодною водою. 3Розжарити глибоку сковороду, опустити в неї баклажани та влити соус. Ретельно перемішати - і через 1‑2 хвилини страва готова. 4В кінці можна додати дрібно нарізаний часник. 00:00