Баклажани в соєвому соусі з імбиром і крохмалем
Баклажани в соєвому соусі з імбиром і крохмалем

Баклажани в соєвому соусі з імбиром і крохмалем

      

16 Червня, 2019

Корейские салаты (Быстро и очень вкусно)

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Соєвий соус - 80 г

Крохмаль - 20 г

Цибуля - 75 г / 1 шт.

Часник - 30 г / 1 головка

Імбир мелений - 1 г

Олія - 40 г

Сіль

Directions

1Баклажани очистити від шкірки, нарізати ромбиками завтовшки по 1,5 см. Розжарити олію, обсмажити в ній ромбики та вийняти.

2СОУС: Перемішати в мисці соєвий соус, нашатковану цибулю, імбир і крохмаль, рідко розведений холодною водою.

3Розжарити глибоку сковороду, опустити в неї баклажани та влити соус. Ретельно перемішати - і через 1‑2 хвилини страва готова.

4В кінці можна додати дрібно нарізаний часник.

00:00