Піперада (Piperade) - баскський сніданок
Піперада (Piperade) - баскський сніданок

Піперада (Piperade) – баскський сніданок

  ,   

18 Червня, 2019

Юлия Высоцкая. Воскресные завтраки

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Бекон - 100 г

Перець солодкий - 1 шт.

Помідори - 1 шт. великий

Цибуля червона - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Кінза - 2‑3 гілочки

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 0,25 ч. ложки

Directions

1Цибулю і часник почистити, тонко нарізати й обсмажити в сковороді з розігрітою оливковою олією.

2Солодкий перець нарізати тонкими смужками, помідор великими шматочками, додати в сковороду, посолити, поперчити і перемішати.

3Бекон обсмажити на сухій сковороді з обох боків до хрусткої скоринки.

4Яйця трохи збити виделкою, посолити, поперчити, влити в сковороду з овочами і, помішуючи, обсмажувати близько хвилини.

5Кінзу подрібнити, посипати омлет і подавати з беконом.

00:00