111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Редька - 600 г
Борошно пшеничне - 200 г
Яйця - 1 шт.
Масло вершкове - 20 г
Сметана - 120 г
Сіль
Directions
1НАЧИНКА: Редьку натерти на дрібній тертці та залити окропом для видалення гіркоти. Потім масу віджати, посолити, змішати з вершковим маслом і дрібно нашаткованим вареним яйцем.
2Замісити еластичне тісто з просіяного борошна на теплій підсоленій воді (без яйця).
3Розкачати тісто, нарізати у вигляді кружалець, на кожен покласти фарш, краї защипнути.
4Опустити вареники в киплячу підсолену воду, перемішати та варити, не накриваючи, 5 хвилин.