вареники
вареники

Вареники з редькою

  

20 Червня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Редька - 600 г

Борошно пшеничне - 200 г

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Сметана - 120 г

Сіль

Directions

1НАЧИНКА: Редьку натерти на дрібній тертці та залити окропом для видалення гіркоти. Потім масу віджати, посолити, змішати з вершковим маслом і дрібно нашаткованим вареним яйцем.

2Замісити еластичне тісто з просіяного борошна на теплій підсоленій воді (без яйця).

3Розкачати тісто, нарізати у вигляді кружалець, на кожен покласти фарш, краї защипнути.

4Опустити вареники в киплячу підсолену воду, перемішати та варити, не накриваючи, 5 хвилин.

5Подавати зі сметаною.

00:00