Грудинка, запечена з овочами в гірчично-медовій глазурі страви з м'яса Великдень, духовка, святкове 20 Червня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Свинина - 600 г грудинки Картопля - 300 г Помідори - 300 г Баклажани - 300 г Сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки) - 200 г Волоські горіхи очищені - 50 г Сіль ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Мед - 100 мл Гірчиця французька в зернах - 100 г Розмарин свіжий - 5 г Directions 1Змішати мед з гірчицею, додати листочки свіжого розмарину. 2Грудинку надрізати уздовж, зробивши кишеню. Нафарширувати сухофруктами та рубаними горіхами. 3Очистити вимиту картоплю (молоду можна не чистити), розрізати навпіл. Нарізати помідори та баклажани великими кубиками. 4Посолити овочі та грудинку, обмазати глазур'ю. Викласти на пергамент. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 1 годину 30 хвилин. 00:00