Грудинка, запечена з овочами в гірчично-медовій глазурі
Грудинка, запечена з овочами в гірчично-медовій глазурі

Грудинка, запечена з овочами в гірчично-медовій глазурі

    , ,

20 Червня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 600 г грудинки

Картопля - 300 г

Помідори - 300 г

Баклажани - 300 г

Сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки) - 200 г

Волоські горіхи очищені - 50 г

Сіль

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Мед - 100 мл

Гірчиця французька в зернах - 100 г

Розмарин свіжий - 5 г

Directions

1Змішати мед з гірчицею, додати листочки свіжого розмарину.

2Грудинку надрізати уздовж, зробивши кишеню. Нафарширувати сухофруктами та рубаними горіхами.

3Очистити вимиту картоплю (молоду можна не чистити), розрізати навпіл. Нарізати помідори та баклажани великими кубиками.

4Посолити овочі та грудинку, обмазати глазур'ю. Викласти на пергамент. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 1 годину 30 хвилин.

00:00