Фреш-салат з розсольним сиром і раковими шийками
Фреш-салат з розсольним сиром і раковими шийками

Фреш-салат з розсольним сиром і раковими шийками

  

20 Червня, 2019

100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Моцарела - 150‑200 г

Ракові шийки мариновані - 200 г

Салат ромен - 0,5 качана та / або

Рукола - 1 невеликий пучок

Яблука зелені - 0,5 шт.

Огірки - 1 шт.

Виноград червоний - 100 г

Олія оливкова - 30 мл

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Яблука зелені - 0,5 шт.

Мед - 2 ч. ложки

Апельсини - 1 шт.

Олія оливкова - 30‑40 мл

Сіль

Перець чорний або червоний мелений

Directions

1Вимити зелень, обсушити та нашаткувати. Очистити яблуко від шкірки та вирізати серцевину. Нарізати м'якоть яблука, огірок і моцарелу середніми кубиками. Якщо ракові шийки великі, їх також нарізати. Нарізати виноград на 2‑4 частини, видалити кісточки.

2Змішати огірок, пів яблука, ракові шийки, виноград, моцарелу та салатне листя, влити оливкову олію.

3ЗАПРАВКА: Очистити апельсин, вирізати м'якоть, подрібнити та вичавити сік з решти. Змішати мед із соком апельсина, додати яблуко, м'якоть апельсина, оливкову олію, посолити, поперчити, перемішати.

4Заправити салат, перемішати та подавати.

00:00