100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 20 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Моцарела - 150‑200 г
Ракові шийки мариновані - 200 г
Салат ромен - 0,5 качана та / або
Рукола - 1 невеликий пучок
Яблука зелені - 0,5 шт.
Огірки - 1 шт.
Виноград червоний - 100 г
Олія оливкова - 30 мл
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Яблука зелені - 0,5 шт.
Мед - 2 ч. ложки
Апельсини - 1 шт.
Олія оливкова - 30‑40 мл
Сіль
Перець чорний або червоний мелений
Directions
1Вимити зелень, обсушити та нашаткувати. Очистити яблуко від шкірки та вирізати серцевину. Нарізати м'якоть яблука, огірок і моцарелу середніми кубиками. Якщо ракові шийки великі, їх також нарізати. Нарізати виноград на 2‑4 частини, видалити кісточки.