гуляш
гуляш

Гуляш з м’ясних консервів

    

21 Червня, 2019

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Ingredients

Яловичина тушкована - 1 середня банка

Цибуля - 2 шт. великі

Маргарин - 2 ст. ложки

Бульйон м'ясний з кубиків - 0,5 склянки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Соус грибний - 1 пакетик

Петрушка - зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вийняти з банки та розламати на невеликі шматочки.

2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на маргарині.

3Потім додати яловичину, влити бульйон і тушкувати 5‑7 хвилин.

4Соус приготувати по інструкції та залити ним м'ясо з цибулею. Посолити та поперчити за смаком, додати лимонний сік, посипати зеленню.

5Як гарнір можна подати відварні макарони або рис.

00:00