Гуляш з м’ясних консервів страви з м'яса швидко 21 Червня, 2019 100 блюд за пять минут (Очень просто!) Ingredients Яловичина тушкована - 1 середня банка Цибуля - 2 шт. великі Маргарин - 2 ст. ложки Бульйон м'ясний з кубиків - 0,5 склянки Лимон - 0,5 шт. (сік) Соус грибний - 1 пакетик Петрушка - зелень Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'ясо вийняти з банки та розламати на невеликі шматочки. 2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на маргарині. 3Потім додати яловичину, влити бульйон і тушкувати 5‑7 хвилин. 4Соус приготувати по інструкції та залити ним м'ясо з цибулею. Посолити та поперчити за смаком, додати лимонний сік, посипати зеленню. 5Як гарнір можна подати відварні макарони або рис. 00:00