1Яловичу філейну частину або вирізку порізати великими кубиками.
2Обсмажити дрібно нарізану цибулину у вершковому маслі до хорошого світло-жовтого кольору.
3Сюди ж викласти шматочки м'яса, приправлені сіллю та перцем, додати мелений червоний перець, порізані томати, маленький шматочок подрібненого сала і трохи часнику. Щільно закрити каструлю і томити на слабкому вогні 3 години.
4Одночасно зварити в маслі картоплю, яка буде просто танути в роті.
5Як тільки яловичина звариться, розкласти шматочки на металевому блюді, вмочити картоплю в соус і викласти зверху м'яса.
6Можна так само приготувати телятину, але тоді до соусу, перш ніж подавати до столу, треба додати трохи жирних вершків.