Форшмак з оселедця закуски, страви з риби 23 Червня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 15 mins Yields: 2 порції Ingredients Оселедець слабосолоний - 150 г філе Багет - 6‑8 скибочок Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 50 г Яблука кислі - 0,5 шт. невеликого Лимон - 0,5 шт. (сік) + дольки Петрушка - 1 пучок Кріп - 1 пучок Зелена цибуля - кілька пір'їн Directions 1Відварювати яйце 7 хвилин після закипання води. Охолодити під проточною водою, очистити, довільно нарізати. 2Очистити яблуко від шкірки, видалити серцевину, довільно нарізати. Подрібнити оселедець. Скропити нарізані яблуко й оселедець соком лимона. Дрібно посікти зелень. 3Обсмажити багет на сухій сковороді до золотистої скоринки. 4З'єднати оселедець, яблуко, яйце та вершкове масло, збити за допомогою блендера до однорідної маси. Сформувати кульки за допомогою двох ложок. 5Обваляти форшмак в рубаній зелені, викласти на тарілку поряд із багетом. 6Подавати з долькою лимона. 00:00