Петрушка з плоским листям - 1 жменя дрібно нарізаної зелені
М'ята - 1 жменька дрібно нарізаного листя
Кріп - 1 жменя дрібно нарізаної зелені
Гранат - 2 ч. ложки насіння
Сумах - 1 щіпка
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Шпинат - 1 жменя листя
Фісташки - 10 шт.
Харіса - 0,5 ч. ложки
Directions
1Змастити грудку індички оливковою олією, потім посолити та поперчити. Нагріти сковороду на сильному вогні, потім додати індичку, смажити 2‑3 хвилини або доки вона не почне легко відходити від сковорідки. Перевернути і так само смажити з іншого боку - до готовності. Відставити для відпочинку.
2ТАБУЛЕ: Змішати у мисці булгур, петрушку, м'яту та кріп, потім посолити та поперчити за смаком. Змішати з насінням гранату, сумахом та лимонним соком.
3Нарізати індичку по діагоналі на смужки, потім переклассти індичку і табуле у чашу. Додати шпинат, потім посипати дрібно нарізаними фісташками та додати харісу.