Cуп сирний з копченими реберцями

    

25 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Реберця копчені - 300 г

Сир плавлений - 50 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Ребра викласти в чашу мультиварки, налити воду та включити режим «Гречка».

2Овочі очистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці і все обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла. Картоплю нарізати кубиками.

3Вимкнути режим «Гречка» та вийняти ребра.

4У бульйон покласти картоплю, обсмажені цибулю і моркву. Готувати в режимі «Тушкування» 1 годину.

5Зняти м'ясо з ребер, дрібно нарізати та знову покласти в суп.

6За 30 хвилин до кінця готування додати натертий сир.

00:00