1Добре вимиті апельсини порізати кружальцями завтовшки 5‑7 мм.
2Змішати цукор з водою і вилити в широкий посуд. Довести до кипіння й одразу ж зменшити вогонь до мінімуму.
3Викласти в один шар апельсини і дати «покипіти» (сироп має ледве-ледве кипіти, утворюючи дуже маленькі бульбашки) 20 хвилин.
4Викласти апельсини на решітку і дати повністю стекти сиропу.
5Вистелити деко папером, покласти зверху решітку з апельсинами та поставити в попередньо нагріту до 140°С духовку на 35 хвилин. Остудити апельсини на решітці.
6Дрібно посікти шоколад і розтопити його на водяній бані.
7Занурити половину кожного кружальця апельсину в шоколад і викласти на решітку. Залишити застигати на решітці при кімнатній температурі або в холодильнику.
8Готові апельсини викласти в скляний посуд і щільно закрити