Баклажани, смажені з яйцями
Баклажани, смажені з яйцями

Баклажани, смажені з яйцями

  ,

29 Червня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Баклажани - 2 шт.

Яйця - 3 шт.

Масло топлене - 2 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені

Цибуля - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажани очистити від шкірки, нарізати кружальцями, викласти в миску, посолити та залишити на 30 хвилин. Потім зцідити гіркий сік, який виділився, і віджати

2Змастити кожне кружальце жовтком і обсмажити в олії з обох боків.

3Після цього залити баклажани збитими яйцями, підсмажувати 5 хвилин.

4Готову страву викласти на тарілку, поперчити, посипати зеленню петрушки та нашаткованою цибулею.

00:00