111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Баклажани - 2 шт.
Яйця - 3 шт.
Масло топлене - 2 ст. ложки
Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені
Цибуля - 1 шт.
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Баклажани очистити від шкірки, нарізати кружальцями, викласти в миску, посолити та залишити на 30 хвилин. Потім зцідити гіркий сік, який виділився, і віджати
2Змастити кожне кружальце жовтком і обсмажити в олії з обох боків.
3Після цього залити баклажани збитими яйцями, підсмажувати 5 хвилин.
4Готову страву викласти на тарілку, поперчити, посипати зеленню петрушки та нашаткованою цибулею.