Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем
Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

  

30 Червня, 2019

Школа кулинара 2015 №15 Июль

Ingredients

Картопля варена - 4‑5 шт.

Перець солодкий жовтий - 1 шт.

Хрін - 2 кореня

Зелена цибуля - 25 г

Огірки солоні - 2 шт.

Горбуша гарячого копчення - 320 г

Майонез легкий - 4 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Петрушка - свіжа зелень

ДЛЯ ГОСТРОЇ ЗАПРАВКИ:

Олія

Оцет

Гірчиця готова

Яйця - жовтки сирі

Directions

1Акуратно нарізати філе горбуші невеликими кубиками. Відкласти для подачі 50 г філе.

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

2Зелену цибулю нарізати маленькими кільцями. Нарізати заздалегідь відварену й остиглу картоплю скибочками. Солодкий перець без серцевини нарізати скибочками, солоні огірки - напівколами. Корінь хрону натерти на дрібній тертці.

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

3Все з'єднати в невеликій глибокій ємності, заправити легким майонезом, поперчити, посолити (за бажання), перемішати.

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

4Для гостроти смаку можна заправити ГОСТРОЮ ЗАПРАВКОЮ з олії, оцту, готової гірчиці та сирих жовтків.

5Дати настоятися заправленому салату 1 годину.

6Відкладене філе горбуші нарізати невеликими скибочками та скласти з них прикрасу у вигляді квітки.

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

7При подачі посипати салат кільцями зеленої цибулі й оформити «квіткою» з горбуші та свіжою зеленню. Для прикрашання можна використовувати скибочки свіжих або солоних овочів, дольки крутого яйця, маслини, оливки, салатне листя, гілочки кропу або селери. Подавати салат охолодженим.

Салат з філе горбуші гарячого копчення та солодким перцем

00:00