Ікра щуки смажена

    

25 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Ікра щуки - 500 г

Борошно - 300 г

Сметана

Зелень петрушки і кропу

Сіль

Олія для смаження

Directions

1Свіжу ікру щуки, не виймаючи з плівкових мішків, помістити в складену в 2-3 шари марлю і ретельно промити під струменем води. Не видаляючи плівки, обсушити паперовим рушником, посолити й обваляти в борошні.

2Перекласти на сковороду з розпеченою олією. Обсмажити підготовлену ікру на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку, потім довести до готовності під кришкою на слабкому вогні протягом 6-8 хвилин.

3Подавати смажену ікру щуки зі сметаною, густо посипавши подрібненою зеленню петрушки та кропу.

00:00