Крюшон «Лимончик»
Крюшон «Лимончик»

Крюшон «Лимончик»

  ,   

6 Липня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Вино біле напівсухе - 2 л (0,5 л?)

Шампанське - 1 пляшка

Вода мінеральна - 2 склянки (0,5 склянки?)

Лимони - 3 шт.

Сироп гранатовий - 2 ст. ложки

Directions

1З двох лимонів зрізати по спіралі цедру, м'якоть очистити від білих волокон, нарізати скибочками, залити вином, змішаним з сиропом, і дати настоятися 20‑30 хвилин.

2Із залишків лимона віджати сік, влити його в крюшон разом із шампанським і водою.

3Подавати одразу, з кубиками льоду, оформивши цедрою.

00:00