Форель фарширована
Форель фарширована

Форель, фарширована креветками

    

7 Липня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Форель - 6 дрібних тушок

Зелена цибуля подрібнена - 2 cт. ложки

Сухарі панірувальні - 1,5 склянки

Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені

Базилік - 1 ч. ложка

Креветки дрібні варені - 1 склянка

Вершки - 0,25 склянки

Масло вершкове розтоплене - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Форель очистити, випатрати, вимити і витерти насухо.

2НАЧИНКА: Цибулю, сухарі, петрушку, базилік, очищені креветки, вершки, перець і сіль перемішати.

3Нафарширувати рибу.

4Викласти форель на сковороду та змастити маслом. Випікати в розігрітій до 190°C духовці 20 хвилин.

5Подавати одразу ж.

00:00