Форель, фарширована креветками страви з риби духовка 7 Липня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Форель - 6 дрібних тушок Зелена цибуля подрібнена - 2 cт. ложки Сухарі панірувальні - 1,5 склянки Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені Базилік - 1 ч. ложка Креветки дрібні варені - 1 склянка Вершки - 0,25 склянки Масло вершкове розтоплене - 3 ст. ложки Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки Сіль - 1 ч. ложка Directions 1Форель очистити, випатрати, вимити і витерти насухо. 2НАЧИНКА: Цибулю, сухарі, петрушку, базилік, очищені креветки, вершки, перець і сіль перемішати. 3Нафарширувати рибу. 4Викласти форель на сковороду та змастити маслом. Випікати в розігрітій до 190°C духовці 20 хвилин. 5Подавати одразу ж. 00:00