зефір
зефір

Зефір з яблук

    

7 Липня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 400 г пюре

Цукор - 400 г

Яйця -3 білки

ДЛЯ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ:

Яблука - 1 кг

Вода - 200‑300 г

Directions

ЯБЛУЧНЕ ПЮРЕ:

1Яблука очистити від шкірки, порізати, залити водою, поставити на вогонь і варити на середньому вогні, постійно помішуючи.

2Після того як маса стане м'якою, зняти її з вогню і протерти крізь сито дерев'яним товкачем. Готове пюре за своєю консистенцією схоже на густу сметану.

ЗЕФІР:

1Змішати яблучне пюре, цукор і білки та збити у пишну піну.

2Розкласти піну в приготовані заздалегідь скляночки з пергаментного паперу та поставити в духовку на маленький вогонь на 15‑20 хвилин.

3Коли зефір зміцніє, вийняти його з духовки, зняти папір і холодним подавати з молоком.

00:00